Koningsdag @ MC Theater

22-04-2014, Patta, Mo Manager, Colors & Appelsap presenteren opnieuw El Haloef voor de deur van het MC Theater met zowel nationale als internationale acts voor jullie. Uiteraard is El Haloef Litsini helemaal gratis , zoals Koninginnedag was en Koningsdag hoort te zijn! Line-up o.a. Vic Crezée, Oneman (UK), Skepta (UK), Sofie Winterson (Live) en SirOJ.

MC Werktitel van Ira Kip

11-04-2014, Elk kwartaal krijgt een theatermaker ruimte bij MC om aan een project of een onderzoek naar eigen keuze te werken. Daarna mag het publiek naar binnen en wordt het werk gepresenteerd. In april geeft MC Theater de ruimte aan Ira Kip, theaterregisseur, oprichter van de Pancake Gallery en artistiek leider van The Art Rules Group!
Op 18 en 19 april presenteert ze het resultaat in de kleine studio van het MC Theater.

Start kaartverkoop RIGHTABOUTNOW Festival

01-04-2014,  Op 15,16 en 17 mei vindt het RIGHTABOUTNOW Festival plaats in MC Theater met nationaal en internationaal theater, dans, muziek en clubnachten. RIGHTABOUTNOW is een vernieuwend cultureel festival met een urban hart. Een festival dat nieuw grootstedelijk talent in een bredere context plaatst: cultuur naast clubcultuur, nationaal naast internationaal, onbekend talent naast gevestigde pioniers. Op RIGHTABOUTNOW kom je zien, horen en vieren. Celebrating tomorrow's artists today. Line-up & tickets, klik hier.

Meer Nieuws